Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izgubio kontrolu

Poljak oteo auto s parkirališta pauk-službe i njime udario čuvara

pauk, vodice (1)
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/4
10.07.2012.
u 11:55

Pauk-služba odvezla mu je nepropisno parkiran automobil u Ulici Primorske čete, a Poljak ga je nakon toga tražio cijelog dana.

Jedan poljski državljanin u ponedjeljak oko 22.45 sati u Vodicama izazvao je incident nakon što mu je ranije toga dana pauk odvezao nepropisno parkiran automobil u Ulici Primorske čete, javljaju 24sata.

Naime, kad je nakon cjelodnevne potrage pronašao automobil na parkiralištu pauk-službe, oteo ga je i njime udario 20-godišnjeg čuvara parkirališta. Čuvar koji ga je pokušao zaustaviti lakše je ozlijeđen.  

Policija će Državnom odvjetništvu podnijeti kaznenu prijavu protiv Poljaka.

Komentara 32

DU
Deleted user
12:03 10.07.2012.

čovjeka potpuno razumijem, ne tretira svaka zemlja svoje građane i goste kao stoku. parking mu je trebao osigurati onaj kod koga je odsjeo, i isti treba platiti kaznu, a općinu treba kazniti što izdaje odobrenja za rad onim svojim suseljanimaa što nisu niti parking izgradili. novce bi uzeli, a onda kažu gostima "snađi se", jad i bijeda lijenosti, nepismenosti i primitivizma. i to je naša "strateška gospodarska grana", nabijem im strategiju na neku stvar.

TR
Trempetich
12:09 10.07.2012.

Kad vidim kako izgledaju ovi što voze te kamione dođe mi da ga sam dignem.

MI
mica1111
12:05 10.07.2012.

...znam ja još bolji slučaj,moj prijatelj je kad su mu stavili lisice na auto,isti svezao lancem...pa ga na kraju i zapalio u znak protesta...istina auto je bio star al još u voznom stanju... ...od tada su ovi od pauka uu mom gradu malo pristojniji...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije